fbpx
X
X
Back to the top

Despre Hi Wings

Visele prind aripi când ai curajul să zbori!

Despre Hi Wings

Hi Wings vine în ajutorul tuturor celor care își doresc o carieră printre nori. Pare incredibil, nu-i așa? De aceea, noi suntem aici pentru a te învăța cum să iți îndeplinești mai repede acest vis.

Drumul spre aviație pare greu de parcurs dacă nu ai pe cineva care să te îndrume corect și care să iți fie alături în toate procesele pană ajungi să profesezi ca și însoțitor de bord.

Ce ne diferențiază de alte centre de pregătire este că noi ne vom ocupa de absolut tot procesul pentru ca tu să poți obține atestatul internațional de Membru Echipaj de Cabină, de la vizita medicală, până la examenul la Autoritatea Română de Aviație Civilă. Fără costuri suplimentare, fără să te preocupi de programări!

scoala-insotitori-de-zbor-Bucuresti

Despre cursurile de însoțitor de bord oferite de Hi Wings

Povestea noastră

Hi Wings – centru de pregătire însoțitori de bord, acreditat de Autoritatea Româna de Aviație Civilă (AACR) – s-a născut din pasiunea pentru aviație și din dorința de a ajută căt mai mulți tineri să poată profesa această frumoasă meserie.

Ceea ce vă povestesc nu este din cărti, ci din experiența personală.

Cănd am parcurs acest drum, spre a deveni însoțitor de bord m-am lovit de întrebarea: și acum ce trebuie să mai fac? Iar toate răspunsurile la această întrebare veneau greoi și cu costuri.

Simulatorul costă, examenul la autoritate costă, toate costau. Despre timp? Nu mai menționez…
Am ajuns să-mi doresc claritate, transparență, procese simple și mai ales complete, principii care stau la baza companiei noastre, principii de care poți să te bucuri și tu.

Echipa Hi Wings este formată din oameni tineri, iubitori de aviație, care au zburat, care cunosc secretele acestei meserii și care vă vor îndruma și pe voi prin experiența acumulată în cei peste 20 de ani în domeniu. Unii dintre noi, încă mai profesează și în prezent, ceea ce aduce un plus de actualitate.

Ce iți oferim?

Iți oferim un curs de formare însoțitor de bord pe o durată de 3 saptămâni în centrul nostru de pregătire din București. Înainte de a obține atestatul, vă trebui să deții un certificat medical, de la un cabinet autorizat. Nu te preocupa, te programăm noi la vizita medicală, după înscrierea la curs.

Simulator pentru situații de urgentă, care se vă desfășura la Scoală Superioară de Aviație Civilă din București. Și aici vom merge împreună. La examenul de la autoritate, pentru obținerea licenței te planificăm și achităm noi, după cum am mai menționat. Tu doar trebuie să înveți. Dacă nu ești din București, îti asigurăm cazarea și transportul pe perioada școlarizării.

Facem împreună și CV-ul European, cu care te vei prezenta pentru angajare. Totodată, iți oferim și o sesiune foto profesională.

Devino însoțitor de bord și visul tău va deveni realitate!

Membrii Echipei Hi Wings

Iulia Iovu

Administration/ Ground Instructor

Alături de formatorii de specialitate în: Aviation Security/ Dangerous Goods/ Medicină Aeronautică/ Engleză/ CRM și Factori Umani/ Ground Safety.